Under Stadstriennalen bjuder vi in alla som vill att komma och testa våra stationer, tävla och ha kul!

Göteborgs Stadstriennal annordnas 19­­–22 september. Allt är kostnadsfritt och öppet för alla. Stadstriennalen är en plattform för att samtala kring och gemensamt göra stad. Tillsammans undersöker vi nya sätt att ta, ge och skapa plats i samtalet om staden.

När: Lördag 22 september kl 10-16.

Plats: Bronsåldersgatan 60 (ingång från innergården)

Göteborgs Stadstriennal är en del av Göteborgs 400-årsjubileum och återkommer vart tredje år fram till och med 2021. Stadstriennalen inleddes 2015 och drivs av stadsbyggnadskontoret i bred samverkan med bland annat Göteborgs Stads förvaltningar, bolag och institutioner, akademier och olika föreningar.

Läs mer om programmet här: https://stadsutveckling.goteborg.se/sv/stadstriennalen/Program/hemma-hos-framtidens-fastighetslabb/