Idag har jag ägnat mig helt åt att jobba med labbet.

Dagen inleddes med att fortsätta jobbet med att ta fram scenarier för servicesituationer. Det är svårt att målgruppsanpassa när man själv inte är lärare, men jag bestämde mig för att göra ungdomsvarianten också får experter hjälpa till att anpassa till yngre åldrar.

Sedan träffade jag Oskar och Victoria för att diskutera hur vi skulle kunna skapa en produktion om tidstypiska hus. Tanken är att vi ska använda den i spelrummet. Vi bestämde oss för att fokusera på 5 olika tidsepoker; 20-tal, 30-tal, 50-tal, 70-tal också nutid. Oskar hade som vanligt flera olika idéer och han och Victoria ska samarbeta om faktainsamlingen.
Lamellhus – det var dagens lärdom. Det är hus som är långa och 3-4 våningar höga. Ser ut som en limpa. Varför heter de då inte limphus?!?

På Space Production idag har vi förbrett det sista inför att de ska sätta igång och bygga två av huvudstationerna i labb-delen av lokalen.
Det kommer bli så bra det här! Roligt, snyggt och pedagogiskt i en härlig kombo. I mitten på maj ska vi få se modulerna klara inför att de sedan ska “inredas”.