Phu! Nu är äntligen vår spelapp publik! Det går inte alltid som man tänkt sig…Vi är mycket stolta över vårt spel och tanken var att vi skulle publicera spelat 16/3. Men efter att vi identifierat en bugg som ställde gjorde att spelupplevelsen inte blev bra så beslut vi att skjuta upp det en vecka.
Igår skulle spelet enligt vår spelutvecklare gå live och vara publikt innan lunch. Något gick snett… Gick snett på Appstore… De funkade på Google Play. Inte ens nu på morgonen gick det att söka upp spelet på Appstore och det visade sig att “Apples servrar inte indexerat appen i sin sökmotor”. När väl felet var identifierat så löste det sig relativt snart och NU finns vår spelapp tillgänglig även på Appstore.

Använd länkarna här på vår hemsida för att ladda ner eller så söker du på “Fastighetslabbet” på din marknadsplats där du hittar dina appar.