Just nu söker vi nya timanställda guider till vårt upplevelsecenter dit skolklasser, studerande och vuxna arbetssökande kommer och upplever fastighetsbranschen.

Fastighetslabbet drivs av Förvaltnings AB Framtiden, dvs allmännyttan i Göteborgs stad, och målsättningen är att få besökarna intresserade av branschen genom en rolig och lärorik upplevelse.

Vad innebär det att jobba som guide?

Du ska vägleda besökarna under deras besök på Framtidens Fastighetslabb och samtidigt berätta om fastighetsbranschen. Du kommer få en introduktion där du lär sig allt om fastighetslabbet och vad det innebär att hålla i ett pass samt göra övningar tillsammans med de andra guiderna.

Vi söker dig som:

– Är över 18 år och vill ha ett extrajobb.

– Är serviceinriktad och tålmodig.

– Tycker om att prata inför grupp.

– Tycker om att leda grupper med barn, unga och vuxna.

– Meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande uppdrag.

Vad är det för typ av anställning?

Du kommer att få en timanställning med timlön efter 2019 års avtal. Guidningarna sker oftast dagtid men ibland även på kvällar och helger. Du får veta ditt schema med ca två veckors framförhållning och du tackar ja eller nej till guidepass inför varje schemaläggning.

Intervjuer sker löpande så skicka in en kort presentation om dig själv och varför du vill jobba som guide och hur tillgänglig du kan vara under våren.

Ansök:

Skicka din ansökan till info@framtidensfastighetslabb.se.

Vid frågor kontakta koordinator Louise Rickardsson, 070-59 220 59.