Vi söker nu studenter som vid sidan om sina studier vill arbeta extra som guider i Fastighetslabbet. Som guide arbetar man tillsammans med ansvarig koordinator för att se till att alla studiebesök på Framtidens Fastighetslabb blir det bästa skolklasserna gjort. Du hjälper till att visa upp fastighetsbranschen, hjälpa elever och vara pedagogernas ledsagare vid de bokade besöken. Målsättningen att få barn och ungdomar intresserade av branschen samt ge dem en rolig upplevelse i Labbet.

Lokalen ligger ca 5 minuters gångväg ifrån Opaltorget i Tynnered. Varje besök tar 2,5 – 3 timmar och vi räknar med att det behövs tre personer som tar emot, guidar, hjälper och entusiasmerar besökarna. Besöket i sig följer en given struktur och manus. Den primära målgruppen är årskurs 4-9 samt studieyrkesvägledare, men även andra grupper av besökare kan förekomma – även vuxna.

Guidning vid besöken är den huvudsakliga arbetsuppgiften, men du behöver vara prestigelös och kunna rycka in och utföra allahanda nödvändiga arbetsuppgifter både inför, under och efter besöken så att dessa ska bli och flyta på så bra som möjligt

I november 2017 öppnade Förvaltnings AB Framtiden upp portarna till en unik satsning som heter Framtidens Fastighetslabb. Detta är en lokal dit vi välkomnar framförallt skolklasser att på ett spännande, utvecklande och kreativt sätt uppleva fastighetsbranschen.

Vem är du

Vi söker studenter som främst studerar inom pedagogik, marknad och/eller kommunikation alternativt HR. Har du erfarenhet från arbete eller fritidsintresse med barn och ungdomar är det meriterande. Som guide är det en självklarhet att du har mycket god kommunikativ förmåga och tycker om att prata inför grupper av åhörare. Du behöver ha en öppen och flexibel personlighet samt kunna möta människor av olika åldrar och bakgrund på ett positivt och serviceinriktat sätt. Tålamod tror vi också är bra egenskaper att ha som guide. Framtidens Fastighetslabb innehåller mycket ny teknik och därför är det bra om du har ett visst mått av tekniskt kunnande och intresse.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet till ett utvecklande och roligt extrajobb där du blir timanställd utifrån Labbets behov av personal men såklart också utifrån dina önskemål. Givetvis kommer du att få en introduktion och utbildning inför att du börjar arbeta som guide hos oss.

Rekryteringen sker via Manpower, ansök på: https://www.manpower.se/swe/lediga-jobb/jobb/10f26598-6dcf-483f-a211-d14242de9093/studenter-soks-till-framtidens-fastighetslabb-som-guider/?search=Guider